Inschrijven

• Doelpubliek van de workshops zijn kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Gelieve de leeftijdsgrens te respecteren want bij jongere of oudere kinderen is de kinderlijke verwondering - bij de materialen en werkvormen die wij aanbieden - niet optimaal.
  • Je kan meerdere kinderen niet tegelijkertijd inschrijven. Graag per kind een formulier invullen.
  • Je kan enkel inschrijven per reeks(en), en dus niet per workshop.
  • Per reeks kunnen er 20 kinderen deelnemen.
  • De prijs voor de driedaagse reeks bedraagt 21 euro. De prijs voor de tweedaagse reeks bedraagt 14 euro. Je kan je kind voor beide reeksen inschrijven, schrijf het totaalbedrag van 35 euro dan gerust in één keer over. Materiaal, verzekering en opvang zijn telkens inbegrepen.
  • De inschrijving is pas definitief nadat we het inschrijvingsgeld hebben ontvangen.
  • Klik hier om je zoon/dochter in te schrijven voor de 3daagse reeks van wo 16, do 17 en vr 18 aug 2017.
  • Klik hier om je zoon/dochter in te schrijven voor de 2daagse reeks van ma 28 en di 29 aug 2017.
  • De reeks van 21 - 25 augustus is jammer genoeg volzet. Je kan je wel hier inschrijven op de wachtlijst.