Inschrijven

• ! De Kinderlabo's 2018 zijn intussen volzet. Je kan je inschrijven op de wachtlijst via de inschrijflink hieronder. We nemen dan contact met je op zodra er een plaatsje vrijkomt.
  • Doelpubliek van de workshops zijn kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Gelieve de leeftijdsgrens te respecteren want bij jongere of oudere kinderen is de kinderlijke verwondering - bij de materialen en werkvormen die wij aanbieden - niet optimaal.
  • Je kan meerdere kinderen niet tegelijkertijd inschrijven. Graag per kind een formulier invullen.
  • Je kan enkel inschrijven per reeks, en dus niet per workshop.
  • Per reeks kunnen er 20 kinderen deelnemen.
  • De prijs voor een reeks van vijf Kinderlabo's bedraagt 35 euro. Materiaal, verzekering tussen 8u30 en 12u30, en opvang zijn telkens inbegrepen.
  • Tip: Informeer eens bij je ziekenfonds naar de terugbetaling van kampen of meerdaagse activiteiten. Vaak kan je 5 euro per dag terugbetaald krijgen. Een aanwezigheidsattest hiervoor kan je laten invullen tijdens de Kinderlabo's.
  • Klik hier om je zoon/dochter in te schrijven voor de 5daagse reeks van maandag 20 t.e.m. 24 augustus 2018.
  • Klik hier om je zoon/dochter in te schrijven voor de 5daagse reeks van maandag 27 t.e.m. 31 augustus 2018.
  • Na je inschrijving ontvang je automatisch een e-mail met betaalgegevens. De inschrijving is definitief nadat we het inschrijvingsgeld hebben ontvangen. Je ontvangt nog een herinneringsmail in augustus.