Programma

Je kan je inschrijven voor de reeks van wo 16, do 17 en vr 18 augustus 2017 en/ of voor de reeks van ma 28 en di 29 augustus 2017.  De reeks van 21 t.e.m. 25 augustus 2017 is volzet.

Reeks wo 16, do 17 en vr 18 augustus 2017

Kinderlabo 1: ‘Een briefje voor ... je liefje?
wo 16/08/2017
Heb jij ook een geheim vriendje? Ben jij al eens verliefd geweest? Soms willen we een boodschap delen, zonder dat iedereen dat hoeft te weten. Wil je weten hoe je dat kan doen? Ontdek het in deze workshop!

Kinderlabo 2: ‘Robot, kan jij ons helpen?’
do 17/08/2017
Je ouders hebben het vast druk. Ze zouden vast wel wat hulp kunnen gebruiken. Van een robot bijvoorbeeld. Hoe werken huishoudtoestellen en robots eigenlijk? Zou jij er een kunnen maken? We proberen het samen uit!

Kinderlabo 3: ‘Wat is het warm!’
vr 18/08/2017
Warme zomers, warme soep, een warm dekentje, ... wat maakt iets 'warm'? En wat kunnen we doen met warmte? Kan je warmte vangen of vasthouden? Kan je er iets anders mee doen? In dit Kinderlabo gaan we veilig aan de slag met warmte!

Reeks ma 28 en di 29 augustus 2017

Kinderlabo 1: ‘Betoverende muziek'
ma 28/08/2017
Muziek, wat is dat eigenlijk? Is dat hetzelfde als geluid of lawaai? Kan je muziek helemaal zelf maken? Kan je het zien, ruiken, voelen? Doet muziek dansen? Zoek het zelf eens uit!

Kinderlabo 2: ‘Elektriciteit’
di 29/08/2017
Elektriciteit zorgt ervoor dat we kunnen telefoneren, naar muziek luisteren, op de computer werken, stofzuigen, licht hebben in onze kamer. Maar hoe werkt dat eigenlijk? En kunnen we zelf elektriciteit maken?

Reeks ma 21 t.e.m. 25 augustus 2017 (VOLZET)

Kinderlabo 1: ‘Betoverende muziek'
ma 21/08/2017

Kinderlabo 2: ‘Elektriciteit’
di 22/08/2017

Kinderlabo 3: ‘Een briefje voor ... je liefje?
wo 23/08/2017

Kinderlabo 4: ‘Robot, kan jij ons helpen?’