Programma

Maak je keuze uit 20 professionaliseringssessies in drie verschillende break-outrooms. Ontdek hieronder het programma per breakout-room.

Maak kennis met:

900 studenten Bedrijfsmanagement met als afstudeerrichtingen:

500 studenten Officemanagement met als afstudeerrichtingen:

300 studenten uit onze Engelstalige opleidingen:

Alle studenten van de verschillende afstudeerrichtingen bezoeken 'druppelsgewijs' het congres doorheen de volledige namiddag en vooravond. Zo bent u zeker dat u vele studenten van één of meerdere afstudeerrichtingen kan aanspreken.

Netwerking en co-working zone

• Bezoek een 80-tal bedrijfsstands
  • Maak kennis met (startende) student-ondernemers aan de Arteveldehogeschool. Een opleiding hoger onderwijs combineren met (de opstart van) een onderneming is uitdagend. De Arteveldehogeschool heeft dan ook oog voor dergelijk engagement en verleent aan (kandidaat) student-ondernemers de nodige ondersteuning en faciliteiten. Gentrepreneur is het Gentse ecosysteem voor ondernemende jongeren. Idea Factory werkt hieraan mee samen met de Stad Gent, collega-instellingen hoger onderwijs en jongerenorganisaties. Binnen dit bruisende netwerk kunnen ondernemende studenten workshops en infosessies volgen om hun idee en ondernemersskills een boost te geven, gratis! In The Foundry, hun (voorlopige) locatie in hartje Gent, kan je ook coworken.