Nog maar enkele plaatsen vrij voor academiejaar 2021-2022!

Toelatingsvoorwaarden

• Gemotiveerd zijn om te willen starten met een leerproces waarin reflectie op de eigen beroepspraktijk in relatie tot het autistisch denken centraal staat.

EN

• Beschikken over een bachelor- of masterdiploma in de gezondheidszorg, onderwijs of sociaal werk en (wensen te) werken met mensen met autisme (alle leeftijden en ontwikkelingsniveaus).

OF

• Beschikken over een bachelor- of masterdiploma in andere studiegebieden maar met minstens drie jaar ervaring in het leven of werken met mensen met autisme (alle leeftijden en ontwikkelingsniveaus)

Deze opleiding richt zich in eerste instantie op professionelen die werken met personen met autisme. Voor de supervisiemodule is het noodzakelijk om een persoon met autisme te filmen, bij voorkeur geen familie.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld voor academiejaar 2021-2022 bedraagt 3150 euro. Een gespreide betaling is niet mogelijk.

Inbegrepen in de prijs:

• Begeleiding door een team topexperts
  • Alle teksten en readers voor de opleiding  in digitale vorm en een opleidingsmap
  • 50% reductie voor een abonnement op het tijdschrijft van  Autisme Centraal  'Sterk! In autisme' tijdens het lopende postgraduaat
  • 50% reductie op één exemplaar van elke publicatie binnen de verplichte literatuur van het postgraduaat autisme die  verkocht wordt in de webshop van Autisme Centraal.

Inschrijvingsprocedure

Via deze link kan je online inschrijven voor het postgraduaat 2021-2022.

​​Nadat jouw inschrijving gefinaliseerd is, ontvang je via mail een bevestiging. Check eventueel de spamfolder van je mailbox.

Er worden maximum 20 studenten toegelaten tot dit postgraduaat. We bevestigen rond eind april/begin mei of jij het postgraduaat in september mag starten.

Is de opleiding volzet, dan ontvang je een bevestiging dat je op de reservelijst opgenomen werd. We houden je dan op de hoogte over eventueel vrijgekomen plaatsen.

Als je de opleiding in september mag starten, wordt je inschrijving administratief verwerkt. Via mail zal je een betalingsuitnodiging krijgen en via de post de inloggegevens en een studentenkaart. Breng de betaling van het inschrijvingsgeld tijdig in orde zodat je plaats voor de opleiding gegarandeerd blijft.

Uitschrijven

Als je vóór de start van de postgraduaatopleiding uitschrijft, wordt 10 % van het inschrijvingsgeld als administratieve kost gefactureerd. Eenmaal de opleiding van start is gegaan, wordt er geen terugbetaling gedaan, ongeacht of bepaalde opleidingsonderdelen in het eerste of het tweede semester worden aangeboden.

Vlaams opleidingsverlof, kmo-portefeuille, opleidingscheques, Vlaams opleidingskrediet

Deze opleiding is opgenomen in de Opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives (ODB-0003254) en komt in 2021-2022 nog in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof (VOV).  Info en voorwaarden vind je via deze link
    Vanaf 2022-2023 kan geen gebruik meer gemaakt worden van VOV.

Als ondernemer kan je gebruik maken van de kmo-portefeuille om deze opleiding te betalen. Het erkenningsnummer van de Arteveldehogeschool is DVO 101978. Ontdek de werking van de kmo-portefeuille.

Alleen studenten in een loopbaanbegeleidingstraject bij de VDAB kunnen een deel van de opleiding met opleidingscheques betalen. Klik door naar de website van VDAB voor meer informatie.

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor Vlaams opleidingskrediet.