Interactieve workshops voor leerlingen laatste graad secundair onderwijs

Winterlab on tour: gratis workshops op je school

Winterlab#2 komt naar je toe!

Als de leerlingen door corona niet uit hun klas mogen, dan komen wij toch naar de klas!

Onze Artevelde-docenten komen met plezier naar je toe om je leerlingen laatste graad secundair onder te dompelen in gratis interactieve workshops binnen de vijf expertisedomeinen aan onze hogeschool. Maak je keuze uit meer dan 30 workshops en laat je leerlingen diverse vakgebieden van STEM tot humane wetenschappen ontdekken.

Klaar voor (inter)actie?!

Weten je leerlingen hoe (on)gezond piercings en sportdrankjes zijn? | Kunnen ze waardevol en echt nieuws onderscheiden van nepnieuws of fake news? | Zegt influencermarketing voor jongeren hen iets? | Maakten ze al kennis met het model van donuteconomie? | Wat met risicovol spel bij kinderen? | Ontdekten ze de fantastische invloed van muziek op kleuters al eens? ...

Duik in ons aanbod en schrijf in

PRAKTISCH

Grijp je kans om jouw leerlingen dit schooljaar volledig coronaproof  buitenschoolse kennis en ervaring  te laten opdoen dankzij Winterlab on tour! Een workshop van een halve dag tot bij jou in het klaslokaal? Dat kan in twee eenvoudige stappen:

1. Schrijf je klas in voor één van onze workshops binnen deze thema's:

Inschrijven voor maandag 9 november.

2. Half november hoor je van ons en leggen we samen een datum vast waarop de workshop naar je toe komt.

We kunnen niet wachten om je leerlingen met passie onder te dompelen in onze expertise!
#samensterk #hetnieuwenormaal