Winterlab 2020: van 16 tot en met 20 november

Interactieve workshops voor leerlingen laatste graad s.o.

Van 16 tot en met 20 november openen we onze deuren - hopelijk - voor de 2de editie Winterlab! Leerlingen uit de laatste graad secundair onderwijs kunnen gratis via interactieve workshops kennismaken met diverse vakgebieden binnen de vijf expertisedomeinen aan onze hogeschool.

Klaar voor (inter)actie?!

Werkten jouw leerlingen al eens zelf met een 3D-printer? | Weten ze hoe (on)gezond piercings en sportdrankjes zijn? | Kunnen ze waardevol en echt nieuws onderscheiden van nepnieuws of fake news? | Zegt influencermarketing voor jongeren hen iets? | Maakten ze al kennis met het model van donuteconomie? | Ontdekten ze de fantastische invloed van muziek op kleuters al eens? ...

Maak je keuze uit meer dan 60 interactieve workshops en laat je leerlingen kennismaken met diverse vakgebieden van STEM tot humane wetenschappen.

Let wel: één workshop biedt maar plaats aan één klas/één bubbel. Wie het eerst inschrijft voor een workshop, krijgt deze dus als enige toegewezen.

Duik in ons aanbod en schrijf in

COVID-19

We zijn ons ervan bewust dat de extra murosactiviteiten voor secundaire scholen tot nader order opgeschort zijn. Maar we zijn positief en hopen dat leerlingen dit jaar nog de kans krijgen om buitenschoolse kennis en ervaring  op te doen. Aarzel dus niet om in te schrijven zodat we je leerlingen met passie kunnen onderdompelen in onze expertise! Waar mogelijk en nodig, stellen we de workshop in onderling overleg uit naar een later tijdstip in het schooljaar of toveren we het om in een online alternatief.

#positiefdenken #hetnieuwenormaal