Praktische info

Hoe kan je inschrijven

Grijp je kans om jouw leerlingen dit schooljaar buitenschoolse kennis en ervaring  te laten opdoen dankzij Winterlab! Een workshop van een halve of hele dag volgenmet je klas? Dat kan in twee eenvoudige stappen:

1. Schrijf je klas vanaf 25 augustus in voor één van onze workshops binnen deze thema's:

Inschrijven voor vrijdag 5 november via deze website.

2. In de week van 7 november ontvang je de praktische informatie

Wie kan zich inschrijven

Leerkrachten uit alle studierichtingen van de laatste graad secundair onderwijs kunnen hun klas inschrijven. Hou bij de inschrijving rekening met het minimum of maximum aantal leerlingen indien dit vermeld staat. Om praktische redenen, weten we graag op voorhand het exacte aantal leerlingen dat aanwezig zal zijn. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we dat er minstens één begeleidende leerkracht aanwezig is tijdens de workshop. Ook zij steken iets op, beloofd!

Waar & wanneer

Winterlab #3 vindt plaats tussen 22 en 26 november op de verschillende campussen die Arteveldehogeschool rijk is. In de week van 7 november ontvangt de leerkracht de nodige praktische informatie over de gekozen workshop.