Praktische info

Grijp je kans om jouw leerlingen dit schooljaar volledig coronaproof  buitenschoolse kennis en ervaring  te laten opdoen dankzij Winterlab on tour! Een workshop van een halve dag tot bij jou in het klaslokaal? Dat kan in twee eenvoudige stappen:

1. Schrijf je klas in voor één van onze workshops binnen deze thema's

Inschrijven tot maandag 9 november.

2. Half november leggen we samen een datum vast waarop de workshop naar je toe komt.

We kunnen niet wachten om je leerlingen met passie onder te dompelen in onze expertise!

Wie kan zich inschrijven

Leerkrachten uit alle studierichtingen van de laatste graad secundair onderwijs kunnen hun klas inschrijven. Hou bij de inschrijving rekening met het minimum of maximum aantal leerlingen dat vermeld staat. Om praktische redenen, weten we graag op voorhand het exacte aantal leerlingen dat aanwezig zal zijn. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we dat er minstens één begeleidende leerkracht aanwezig is tijdens de workshop. Ook zij steken iets op, beloofd!

Waar & wanneer

Winterlab on tour komt naar je toe! Half november neemt de docent van de gekozen workshop contact met je op zodat jullie samen een datum kunnen vastleggen waarop de workshop in jouw klas gegeven kan worden.