Praktische info

Wie kan zich inschrijven

Leerkrachten uit alle studierichtingen van de laatste graad secundair onderwijs kunnen hun klas inschrijven tot en met maandag 9 november om 12u.

Hou bij de inschrijving rekening met het minimum of maximum aantal leerlingen dat vermeld staat. Om praktische redenen, weten wel graag op voorhand het exacte aantal leerlingen dat aanwezig zal zijn. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we dat er minstens één begeleidende leerkracht aanwezig is tijdens de workshop. Ook zij steken iets op, beloofd!

COVID-19

We zijn ons ervan bewust dat de extra murosactiviteiten voor secundaire scholen tot nader order opgeschort zijn. Maar we zijn positief en hopen dat leerlingen dit jaar nog de kans krijgen om buitenschoolse kennis en ervaring  op te doen. Aarzel dus niet om in te schrijven zodat we je leerlingen met passie kunnen onderdompelen in onze expertise! Waar mogelijk en nodig, stellen we de workshop in onderling overleg uit naar een later tijdstip in het schooljaar of toveren we het om in een online alternatief.

#positiefdenken #hetnieuwenormaal

Waar (onder COVID-19 voorbehoud)

Op verschillende campussen van Arteveldehogeschool in Gent. De locatie en wegbeschrijving vind je bij de workshops in het programma. We zetten ze hieronder nog eens op een rijtje. Aan het onthaal van de campus zal je met open armen ontvangen worden en wijst een medewerker de weg naar het workshoplokaal.

Campus Brusselsepoortstraat | Campus Kantienberg | Campus Kattenberg
Campus LeeuwstraatCampus MariakerkeCampus Sint-AmandsbergCampus Sint-Annaplein |

Wanneer (onder COVID-19 voorbehoud)

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november tussen 9u en 12u en/of tussen 13u en 16u.