Wie kan inschrijven?

Leerkrachten uit alle studierichtingen van de laatste graad secundair onderwijs kunnen hun klas inschrijven tot en met vrijdag 15 november om 17u.
Er is geen minimum of maximum aantal leerlingen tenzij de workshop dit vermeldt. We weten wel graag op voorhand het exact aantal leerlingen dat aanwezig zal zijn. Dat maakt het voor de organisatie praktisch ;-)
Er moet minstens één begeleidende leerkracht aanwezig zijn tijdens de workshop. Ook leerkrachten steken iets op, beloofd.

Waar gaan de workshops door?

Op verschillende campussen van Arteveldehogeschool in Gent. De locatie en wegbeschrijving vind je bij de workshops in het programma. We zetten ze hieronder nog eens op een rijtje. Aan het onthaal van de campus zal je met open armen ontvangen worden en wijst een medewerker de weg naar het workshoplokaal.

Campus Brusselsepoortstraat
Campus Kantienberg
Campus Kattenberg
Campus Leeuwstraat
Campus Mariakerke
Campus Sint-Amandsberg

Wanneer gaan de workshops door?

Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 november tussen 9u en 12u of tussen 13u en 16u tenzij anders vermeld in het programma