Programma

Business en management


Hebben je leerlingen een gezonde dorst naar alles wat met ondernemen te maken heeft? Deze workshops over de donuteconomie, beleggen en het omzetten van passie en talent naar een concreet ondernemersidee zijn vast iets voor hen! 

Ontdek de workshops

 

 

Communicatie, media en design


Hebben je leerlingen grote belangstelling voor sociale media, fake news, duurzame verpakkingen of 3D-printen? Kies dan voor een van de workshops  binnen dit thema.
 
Ontdek de workshops

Gezondheid en zorg


Deze workshops laten de leerlingen kennismaken met alle aspecten van gezondheidszorg: simulatiepop Betty helpen bevallen, hun stem visueel zichtbaar maken, een 3D-oplossing printen voor een persoon met een beperking, de nieuwste apps in de zorg leren kennen... Hier kan het allemaal!
 
Ontdek de workshops

Mens & samenleving


Zijn je leerlingen nieuwsgierig naar de wereld en haar bewoners? Dan komen ze al spelend beslist graag meer te weten over deze thema's:  omgaan met risico's, bewust zijn van genderstereotiepen, al spelend onderzoeken, je stem laten gelden in de klas...
 
Ontdek de workshops

Onderwijs


Onze lerarenopleidingen bieden een brede waaier aan workshops die aansluiten bij het thema onderwijs: van een onderzoekende houding aanleren, je blik verruimen via objecttheater over taalontwikkeling, sketchnoting tot geo-informatie. Variatie te over!

Ontdek de workshops