Workshop indienen

Wil jij graag klassen 3e graad secundair op de campus laten kennismaken met je expertise? Top!
Samen maken we via Winterlab jongeren warm voor hun toekomst.

Heb je een idee voor een nieuwe workshop of pluk je er een of meerdere uit je bestaande aanbod?
We zien jouw voorstel graag tegemoet, tegen ten laatste 15 juni.

Welke workshops komen in aanmerking?

Winterlab is een initiatief vanuit wetenschapscommunicatie (OEO). Het is de bedoeling jongeren te inspireren, boeien en informeren met de onderzoeksexpertise aan Arteveldehogeschool. Bijvoorbeeld: Hoe leer ik kleuters onderzoeken? Hoe kan technologie het onderwijs verbeteren? Wat zijn de organisatiestructuren van de toekomst? En wat met circulaire economie?

Voor wie?

Voor leerlingen 3e graad secundair,  de communicatie richt zich echter op hun leerkrachten gezien zij de klas inschrijven. Eventuele vereiste voorkennis en min/max aantal leerlingen kan je invullen.

Wanneer?

Workshops duren een halve of hele dag en kunnen (meermaals) doorgaan van 22 tot en met 26 november 2021. Dit is de week voorafgaand op Dag van de Wetenschap op 28/11/2021.

Wat gebeurt er nadat ik mijn workshopidee hieronder indien?

Na controle of alle nodige info ingevuld werd en de workshop binnen Winterlab past, ontvang je een bevestiging met de Winterlabcoördinator uit je opleiding in cc. Hij/zij staat in voor de praktische organisatie ter plaatse (lokaalreservatie, aankoop materialen, lunchplaats voorzien indien workshop een hele dag duurt). Je opleiding krijgt na afloop van de workshop 5 euro per deelgenomen jongere per halve dag.

Vragen?

Contacteer Sylvie Steelandt, medewerker wetenschapscommunicatie (OEO) via sylvie.steelandt@arteveldehs.be of 09/234 91 08.

Zorg voor een wervende, korte en krachtige titel en tekst die leerkachten en jongeren 3de graad secundair aanspreken. Richt je in je tekst tot de leerkrachten (en niet tot de jongeren).
Maximum 3 zinnen als teaser. Spreek leerkrachten aan, maar maak ook duidelijk wat ze in de interactieve workshop mogen verwachten.
Enkel in te vullen indien je er een maximum op wil zetten (bijvoorbeeld o.w.v. beschikbaar materiaal)
* Duid meerdere momenten aan indien je je workshop wil herhalen. * Duid voor- en namiddag aan indien de workshop een hele dag duurt. Mail sylvie.steelandt@arteveldehs.be indien je wilt afwijken van de standaard tijdstippen.