Workshop indienen

Wil jij graag klassen 3e graad secundair ontvangen op je campus om hen je expertise te leren kennen? Heel fijn! Dankzij jou maakt Winterlab jongeren warm voor een brede waaier aan vakgebieden, van technologie tot humane wetenschappen. Dien je workshop in ten laatste 1 juni.

Welke workshops komen in aanmerking?

Winterlab is een initiatief vanuit wetenschapscommunicatie (OED). Het is de bedoeling jongeren te inspireren, boeien en informeren met onderzoek aan Arteveldehogeschool, maar ook expertise gerelateerd aan onderzoek is welkom. Bijvoorbeeld: Hoe leer ik kleuters onderzoeken? Hoe kan technologie het onderwijs verbeteren? Wat zijn de organisatiestructuren van de toekomst?

Voor wie?

Leerkrachten 3e graad secundair schrijven hun klas in.  Eventuele vereiste voorkennis of maximum aantal leerlingen kan je hieronder invullen.

Wanneer?

Workshops duren een halve of hele dag en kunnen (meermaals) doorgaan van 16 tot en met 20 november 2019.

Wat gebeurt er nadat ik mijn workshopidee hieronder indien?

Na controle of alle nodige info ingevuld werd en de workshop binnen Winterlab past, ontvang je een bevestiging met de Winterlabcoördinator uit je opleiding in cc. Hij/zij staat in voor de praktische organisatie ter plaatse (lokaalreservatie, aankoop materialen, lunchplaats voorzien indien workshop een hele dag duurt). Je opleiding krijgt hiervoor 5 euro per deelgenomen jongere per halve dag.

Vragen?

Contacteer Lise Van der Haegen, medewerker wetenschapscommunicatie (OED) via lise.vanderhaegen@arteveldehs.be of 09/234 95 41.

Wees gerust creatief!
Maximum 3 zinnen als teaser. Spreek leerkrachten aan, maar maak ook duidelijk wat ze in de interactieve workshop mogen verwachten.
Enkel in te vullen indien je er een maximum op wil zetten (bijvoorbeeld o.w.v. beschikbaar materiaal)
Duid meerdere momenten aan indien je je workshop wil herhalen. Duid voor- en namiddag aan indien de workshop een hele dag duurt. Mail lise.vanderhaegen@arteveldehs.be indien je wil afwijken van de standaard tijdstippen.