Workshops 'business en management'

Wat hebben donuts en economie met elkaar gemeen? - volzet

Workshop voor 30 personen vanuit de opleiding bedrijfsmanagement

Hoorde jij al eens over de donuteconomie? Dit economisch model heeft aandacht voor het spanningsveld tussen de 3 P's: people, profit en planet. Benieuwd hoe de toekomstige economische modellen er uitzien? In deze workshop steek je dit en nog veel meer op!


In de voetsporen van 's werelds rijkste belegger Warren Buffet - volzet

Workshop voor 15 personen vanuit de opleiding bedrijfsmanagement

Warren Buffett – ’s werelds rijkste belegger – bouwde zijn vermogen op via het beleggingsvehikel Berkshire Hathaway. Benieuwd welk type aandelen in zijn portefeuille prijken en hoe je dit type kan leren selecteren? En wat de rol van vreemd vermogen in zijn structuur is? Als afsluiter gaan we na hoe je met populaire beleggingsproducten zelf een aandelenportefeuille kan samenstellen gebruikmakend van de inzichten van Buffett.


Van passie en talent naar ondernemersidee - volzet

Workshop voor 10 personen vanuit de opleiding bedrijfsmanagement

Een goede onderneming - klein of groot - start met een goed idee. De concurrentie kan zwaar zijn, dus als ondernemer moet je stevig in je schoenen staan. Daarom is het belangrijk om je talenten en passies te vertalen in je bedrijf. In deze workshop leren de leerlingen hun talenten en passie ontdekken en omzetten in een ondernemersidee.


 

<< Terug naar het programma-overzicht