#zorgwerkt: gezondheidscocktails - volzet

Korte workshops vanuit de opleidingen vroedkunde, podologie en audiologie

Betty bevalt
Help Betty vanop de eerste rij bevallen. Net zoals piloten in de luchtvaart trainen ook vroedvrouwen in opleiding veelvuldig met een levensecht simulatietoestel. Daarna word je via een quiz met uitdagende stellingen uitgedaagd om jouw kennis te testen over relaties, daten en seks!

This is the sound of science!
Laten we samen een luidspreker bouwen! Nadien testen we samen wat resonantie is en wat frequenties betekenen.

Sta jij stevig op je voeten? Je échte voetafdruk
Klaar voor actie? Samen onderzoeken en interpreteren we jouw échte voetafdruk op het drukplatform. We bekijken de kracht en belasting op je voeten en interpreteren het totaalplaatje.

Virtual reality en apps in de zorg vandaag: tuurlijk!
Je kijkt als een verpleegkundige in opleiding zelf door een VR-bril en maakt actief gebruik van de nieuwste zorg-apps. Goed zorgen, is vandaag helemaal mee zijn met de technologie van morgen!

Solve it! Print it!
Word voor één dag ergotherapeut! Personen met een beperking botsen dagelijks tegen heel wat kleine en grote problemen aan. Ben jij een creatieve problemsolver die verder denkt dan zijn neus lang is? Goed nieuws, want samen gaan we op zoek naar innovatieve oplossingen. Zo biedt de 3D-printer meteen al oplossingen op maat. Welkom in ons team!

Maak je stem zichtbaar
Heb jij jouw stem al eens 'gezien!? Dankzij een fonetogram kan het. Samen maken we je stem zichtbaar en drukken we ze zelfs uit in objectieve cijfers.

Piercings en sportdrankjes: (no) go?!

Welk effect heeft een piercing in je mond op je tanden en tandvlees? Wat richt sportdrank aan in je mond? En heeft een ongezonde mond effect op je sportprestaties? Dit en zoveel meer nog in deze workshop!


 

<< Terug naar het programma-overzicht