VRIJPLAATS IN DE KIJKER

Future Forward Talk
Zonder de toppers van Duurzaam Educatiepunt was Vrijplaats nooit Vrijplaats geworden. In 2020 sleurden ze ons in volle eerste golf door een intensieve design sprint om ons verhaal scherper te krijgen & sindsdien kunnen we steeds opnieuw op hun expertise vertrouwen. Twee jaar later, tijd voor een stevig gesprek over waar we nu staan!
Klik hier voor het volledige gesprek >

Gratis workshop klimaatrechtvaardigheid
Samen met onze partner 11.11.11. organiseren we gratis workshops op scholen in Oost-Vlaanderen rond klimaatrechtvaardigheid.
Meer info en inschrijven >

Edoschool.be
Leerlingen sterken om actief bij te dragen aan een duurzame toekomst, daarin ligt een kerntaak voor het onderwijs. Maar wat leren leerlingen dan juist? Hoe pak je dat als leerkracht? En hoe richt de school zich daar het best op in?

Binnen het SBO-project VALIES werd samen met de praktijk gezocht naar antwoorden op deze grote vragen. Het resultaat? Het praktijkplatform edoschool.be!