Meer info zodra er een nieuwe reeks Kinderlabo's gepland staat.

Blijf op de hoogte van wetenschap voor kinderen via facebook of de nieuwsbrief van de Kinderuniversiteit

• Doelpubliek van de workshops zijn kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Gelieve de leeftijdsgrens te respecteren want bij jongere of oudere kinderen is de kinderlijke verwondering - bij de materialen en werkvormen die wij aanbieden - niet optimaal.
  • Je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks, en dus niet per workshop.
  • Er kunnen 20 kinderen deelnemen.
  • De prijs voor een reeks van drie Kinderlabo's bedraagt x euro. Materiaal, drankje, verzekering en opvang zijn telkens inbegrepen. Geven jullie een tussendoortje (gesneden fruit/koekje) naar wens mee aub?
  • Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de betaalgegevens. De inschrijving is definitief eens het bedrag is overgeschreven
  • Tip: Informeer eens bij je ziekenfonds naar de terugbetaling van kampen of meerdaagse activiteiten. Vaak kan je tot 5 euro per dag terugbetaald krijgen. Een aanwezigheidsattest hiervoor kan je laten invullen tijdens de Kinderlabo's.