Ben je vijf, zes of zeven jaar? Hou je van experimenteren? En heb je nog geen plannen de laatste twee weken van augustus 2018?
Dan zijn de Kinderlabo's van de Arteveldehogeschool iets voor jou!

Onderzoekend leren

In de Kinderlabo's ga je zelf op onderzoek: Je test zelf ideeën uit en experimenteert met allerlei boeiende materialen. Kortom, je gaat te werk als een echte professor!  We vertrekken telkens vanuit fantasie en verhalen om wetenschappelijke onderzoekjes uit te voeren.  Zo worden kinderen gestimuleerd om ondernemend te zijn en verhogen we hun interesse in STEM. Lees meer.

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor een van de volledige reeksen van vijf Kinderlabo’s: van maandag 20 t.e.m. 24 augustus 2018 of van 27 t.e.m. 31 augustus 2018. We starten elke dag om 9u en eindigen om 12u. We voorzien opvang een half uurtje voor en na de Kinderlabo's. Lees meer.

Praktische informatie

Voor een van de reeksen van vijf Kinderlabo's betaal je 35 euro. Materiaal, verzekering en opvang zijn inbegrepen. De Kinderlabo's vinden plaats in de Halvemaanstraat 78, 9040 Sint-Amandsberg (zijstraat Antwerpsesteenweg). Lees meer.