Aanpassing algemene voorwaarden en privacybeleid

Deze maand werken we onze Algemene Voorwaarden (Terms & Conditions) en privacybeleid bij. In de app ontvang je een melding om de bijgewerkte voorwaarden door te nemen en te accepteren om de app te kunnen blijven gebruiken. Wellicht vind je het prettig om het privacybeleid ook (nog eens) door te nemen. Zoals je waarschijnlijk wel weet, maken wij gebruik van het beleid van de Engelse Teacher Tapp. 

Om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden, vatten we hieronder de belangrijkste wijzigingen samen:

Bijgewerkte Algemene Voorwaarden

  • De verwijzing naar Parent Ping (een onderdeel dat alleen in Engeland liep) is eruit gehaald. Deze app draait niet meer.
  • Het adres van Teacher Tapp UK is aangepast. De ‘Teacher Tapp Towers’ staan nu in Sheffield. 
  • De mogelijkheid om gepersonaliseerde/gesponsorde tips te krijgen is nu standaard, en niet langer optioneel. Tot op heden maken we hier in Vlaanderen nog geen gebruik van.

Bijgewerkt privacybeleid

  • We hebben de ‘samenvatting in duidelijke taal’ verwijderd van onze website, omdat het gehele beleid goed te lezen moet zijn. Op de Nederlandse website vind je nog wel een korte samenvatting in het Nederlands, omdat het beleid in het Engels is. 
  • Net als bij de Algemene Voorwaarden, zijn verwijzingen naar Parent Ping verwijderd, evenals onderdelen van het beleid die alleen van toepassing waren op ouders. 
  • Onze servers staan nu in de EU (en zijn nog steeds goed beveiligd).
  • We hebben de tekst over gerichte advertenties gewijzigd. Vanaf nu worden alle advertenties relevant voor je gemaakt op basis van je profiel. Er is geen optie meer om alle advertenties te ontvangen. Tot op heden maken wij in Vlaanderen geen gebruik van advertenties.
  • We hebben wat informatie verwijderd die bedoeld was voor leraren die onze app in Ghana gebruikten. 
     

Dat was het! Heb je vragen, dan kun je ons mailen op teachertappvl@gmail.com. Of, als je hierover liever direct spreekt met Teacher Tapp Engeland: hello@teachertapp.co.uk