Nieuws

De zomervakantie nadert met rasse schreden. Dit jaar pakt Teacher Tapp het anders aan.
Ben je het zat om te horen dat leraren "zoveel vakantie" hebben? In mei vroegen we in de app van Teacher Tapp Vlaanderen naar de grootste vooroordelen over het lerarenberoep, en uit de maar liefst 301 antwoorden blijkt dat "veel vakantie" slechts het topje van de ijsberg is.
Hoe denkt de leraar over ... echtscheiding? Rinke Vanhoeck van Buiten De Krijtlijnen gaat in gesprek met Liesbet De Lepeleire.
Wat als leraren het onderwijsbeleid mogen maken? Raadpleeg hier de resultaten van ons verkiezingsthema!
Hoe denkt de leraar over ... differentiatie? Een live podcast met publiek.
Met kinderen werken betekent ook dat een deel van de job bestaat uit communiceren met ouders. Meestal verloopt dit gemoedelijk, maar soms is de interactie (veel) vreemder dan verwacht ... Een blogpost.
Hoe denkt de leraar over ... de Commissie der Wijzen? Rinke Vanhoeck (Buiten De Krijtlijnen) en Nicolas De Lobel (Teach for Belgium) gaan in gesprek over de resultaten uit de app.
Teacher Tapp lanceert een verkiezingsthema! Binnenkort leggen we in de app verschillende beleidsmaatregelen voor met betrekking tot onderwijs. In aanloop naar de verkiezingen kunnen jullie aangeven welke maatregelen jullie prioritair vinden, en welke niet.
Op woensdag 24 april gaat er in Gent een live podcast door over 'Hoe doe je aan effectieve differentiatie?'.
U komt toch ook?
We vroegen aan onze Teacher Tappers welke kinderboekenreeksen ze in hun kindertijd lazen. Wellicht roepen heel wat van de antwoorden warme herinneringen op.