Nieuws

Hoe denkt de leraar over ... levensbeschouwing? Rinke Vanhoeck van Buiten De Krijtlijnen neemt enkele Teacher Tapp resultaten erbij en gaat in gesprek met twee leraren godsdienst.
Op het Wetenschapsfestival in Gent stellen we onze werkruimte open. We tonen je hoe je aan wetenschap kan doen vanuit je broekzak. En we zijn benieuwd naar de vragen die jíj altijd al aan je leraren wilde vragen. Misschien wel aan je eigen leraar, de leraar van je kind, of je collega-leraar. Shoot!
Stel, je bent op zoek naar een nieuwe school om te werken én je hebt verschillende opties ... Welke criteria vind jij belangrijk wanneer je voor een school kiest?
Hoe denkt de leraar over ... drijfveren? Teacher Tapp bracht op 5 oktober een rapport uit over 'Het schoonste beroep'. In de podcast wordt het rapport samengevat en geïllustreerd met getuigenissen van leraren.
Sinds dit schooljaar kan je ervoor kiezen om de educatieve tips in onze app te bewaren voor een later moment. Lees hier hoe je dat doet.
Binnenkort verschijnt de podcast over ons rapport 'Waarom leraar het schoonste beroep ter wereld is'. Wil jij hier deel van uitmaken? Spreek een voice message in met jouw persoonlijke drijfveren om in het onderwijs te staan, en stuur dit naar info@dekrijtlijnen.be!
We weten al langer dan vandaag dat klasmanagement een hele uitdaging kan zijn, zeker voor beginnende leraren. We verzamelden jullie tips rond klasmanagement in deze blogpost!
Op 5 oktober 2023, Internationale Dag van de Leraar, bestaat Teacher Tapp Vlaanderen drie jaar! Voor deze gelegenheid brengen wij een ode aan de leraar, in de vorm van een rapport. Klik door voor (een samenvatting van) het rapport.
Voor de Dag van de leraar vroegen we jullie naar de mooiste complimenten die jullie zelf ontvingen of gaven. We maakten er complimentenkaartjes van die je hier kan downloaden. Maak je een collega gelukkig?
Welke taken of verantwoordelijkheden horen niet meteen bij jullie rol als leraar, maar jullie doen ze toch? Jullie vertelden het ons ...