Stel een vraag en win een boek - Het team breidt uit met experte kleuteronderwijs

Beste TTVL-gebruikers,

we hebben twee maal leuk nieuws voor jullie vandaag.

Het Teacher Tapp team breidt uit!

Voortaan zullen we nog beter specifieke vragen en tips kunnen richten aan leraren kleuteronderwijs! Sarah Thys voegt zich daarom bij het Teacher Tapp team.

Sarah is een gedreven onderzoekster en leraar in de opleiding kleuteronderwijs aan de Arteveldehogeschool. Sarah is geïnteresseerd in alles wat met onderwijs te maken heeft, van onderwijs aan de allerkleinsten tot het opleiden van toekomstige leraren. 

Geef een tip, stel een vraag en win een boek!

Heb jij altijd al eens willen weten wat er leeft in andere scholen? Heb jij een interessante tip die je wil delen met je collega leraren in Vlaanderen?

We willen met de app nog meer jullie stem zijn en daarom zijn we met Teacher Tapp Vlaanderen steeds op zoek naar boeiende vragen of tips uit het onderwijs zelf. Suggereer je vraag of suggereer je tip via de website of in de app.

De komende 2 weken organiseren we daarom een boekenactie met de steun van uitgeverij Pelckmans! Stuur je vraag/tip in vóór 24/02 en maak kans op een gratis boek! Onder alle vragenstellers en tipgevers zullen 5 boeken worden verloot. Wil je meedoen via de app, zet dan wel je naam er bij, omdat alle communicatie via de app anoniem is.

En er volgt snel meer nieuws:

  • Volgende week zeer groot nieuws, maar we kunnen nog niet vertellen wat het is.
  • Binnenkort wordt het team nog verder uitgebreid specifiek voor het lager onderwijs. 

Hou je gezond in deze uitdagende tijden!

Het TTVL-team