Winactie Zomerquiz 2023: de voorwaarden

Als Teacher Tapp-gebruiker kan je gewoon deelnemen aan de Zomerquiz 2023 via de app, zonder meer. Wil je echter kans maken op één van de prijzen, lees dan onderstaande voorwaarden goed door zodat we jou kunnen contacteren indien je wint.

Voorwaarden zomerquiz 2023

 1. De organisator van deze winactie is Arteveldehogeschool, die de beheerder is van Teacher Tapp Vlaanderen.
 2. De winactie staat open voor alle gebruikers van de Teacher Tapp Vlaanderen-app die woonachtig zijn in België, en die zich per e-mail hebben geverifieerd. Dit doe je bij downloaden van de app.
 3. Er is geen inschrijfgeld en er is geen aankoop nodig om aan deze winactie deel te nemen.
 4. Door deel te nemen aan deze winactie geeft een deelnemer aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Toegang tot de winactie gaat via de app van Teacher Tapp Vlaanderen.
 5. De sluitingsdatum voor deelname is 15 augustus 2023. Na deze datum zijn geen verdere deelnames voor de winactie meer toegestaan.
 6. Er kan geen verantwoordelijkheid worden aanvaard voor inzendingen die om welke reden dan ook niet zijn ontvangen. Denk hierbij aan storingen aan de app door signaal of service.
 7. Er zijn drie prijstitels:
  • 'De slimste Teacher Tapper van Vlaanderen': een prijs voor wie de meeste quizvragen correct heeft beantwoord.
  • 'De meest gemotiveerde Teacher Tapper van Vlaanderen': een prijs voor wie de meeste quizvragen heeft beantwoord.
  • 'De betrokken geluksvogel': een prijs via willekeurige loting waarbij alle Teacher Tappers die minstens 60 op de 132 vragen hebben beantwoord evenveel kans maken.
 8. Er zijn twee soorten prijzen:
  • Keuze uit één van deze educatieve boeken: 'De vliegtuiklas' van Carolien Frijns, 'Klaskit' van Pedro De Bruyckere, of 'Bijna alles wat je moet weten over psychologie’ van Pedro De Bruyckere.
   OF
  • Keuze uit één van deze Teacher Tapp gadgets: sleutelhanger, koffiemok of set gitaarplectrums.
 9. Indien er bij de eerste twee prijstitels meerdere gebruikers kans maken op een prijs, wordt overgegaan naar een trekking. Bij de derde prijstitel is er sowieso sprake van een trekking. De winnaars worden dan willekeurig door software gekozen uit alle potentiële winnaars en geverifieerd door de organisator.
 10. De winnaars worden binnen 7 dagen na de sluitingsdatum per e-mail op de hoogte gesteld.
 11. BELANGRIJK! De winnaars moeten in de app toestemming hebben gegeven om via e-mail gecontacteerd te worden. Dit kan bij 'Instellingen' > 'Contact voorkeuren'. Als er geen contact met een winnaar kan worden opgenomen of de prijs niet binnen 7 dagen na kennisgeving wordt opgeëist, behoudt de organisator zich het recht voor om de prijs van de winnaar in te trekken en een vervangende winnaar te kiezen.
 12. De organisator zal contact opnemen met de winnaars over de toezending van de prijs.
 13. Alle persoonlijke gegevens met betrekking tot de winnaars of andere deelnemers zullen uitsluitend worden gebruikt in overeenstemming met de huidige Belgische wetgeving inzake gegevensbescherming en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij zonder voorafgaande toestemming van de deelnemer.
 14. De beslissing van de organisator met betrekking tot degenen die kunnen deelnemen en de selectie van winnaar is definitief. Over de winactie wordt niet gecorrespondeerd.
 15. Deze winactie wordt op geen enkele manier gesponsord, onderschreven of beheerd door of geassocieerd met Facebook, Twitter, Instagram of enig ander sociaal netwerk.
 16. De organisator heeft het recht om, naar eigen goeddunken en op elk moment, deze algemene voorwaarden te wijzigen of aan te passen, een dergelijke wijziging wordt onmiddellijk van kracht na plaatsing op deze webpagina.
 17. De organisator behoudt zich ook het recht voor om de winactie te annuleren als er zich omstandigheden voordoen buiten haar macht.